Lederen har ordet juni 2015

Trekløveret Leif Arne Osmundsen, Malvin Thomsen og Karl Emil (Kalle) Storm før støping i lagerbygget.

 

Mitt barnebarn Einar på 5 år vil bli jobbemann når han blir stor.
Om han har fulgt med på det formidable arbeidet som er lagt ned på Svartups i vår er tvilsomt, men at vi har jobbemenn i vår forening er helt sikkert. Uten Leif Arne, Malvin og Kalle på laget som målrettet har forskalt og støpt kunne vi bare ha drømt om strandpromenaden slik den ligger der nå. Selvsagt er det viktig at medlemmer stiller opp og utfører sine pliktige dugnadstimer, men uten disse sliterne som ikke teller timer hverken til planlegging eller arbeid måtte vi ha kjøpt disse tjenestene. Det er dyrt og måtte ha blitt dekket inn med forhøyede leieavgifter. Vi andre skylder våre jobbemenn en stor takk for innsatsen.
I 2016 kan Kobbernaglen Småbåtforening feire 50 år og Kopervik 150 år. Tenk om vi kunne markere dette dobbeltjubileet med en aldeles ferdigstilt strandpromenade?
Vi har et flere år gammelt årsmøtevedtak på at lagerbygget skal restaureres. Det har nettopp fått nytt betonggulv og venter i grunnen nå bare på oppretting.
I skrivende stund er det en dugnadskveld igjen før ferien. Jeg håper på godt oppmøte onsdag 17. juni kl. 17. Vi har mange oppgaver på lista.
Det er ikke planlagt fellesutflukter i år, men det er lov å ta turen til Drevsund lørdag 27. juni for en litt forsinket St-Hansfeiring.
Utvalg og styret har sommerferie i tiden 29. juni til 23. august.
Beredskap opprettholdes på et minimumsnivå ved at nøkkelpersoner kan kontaktes på mobiltelefon (se liste over tillitsvalgte).
Vis hensyn i trafikken både på sjø og på land.
Ta vare på hverandre, lytt på VHF’n og bruk redningsvesten på dekk og i jollen. Jeg håper dere alle får en flott og trygg sommer!
Med vennlig hilsen
Knut Finn Sund
(leder)
14/6 2015

 

Sist oppdatert (søndag 14. juni 2015 21:45)

Legg igjen en kommentar