Lederen har ordet oktober 2015

Lederen har ordet oktober 2015

Det har vært hyggelig med alle de positive tilbakemeldingene til det formidable dugnadsarbeidet som foreningen har lagt ned de siste årene for å få til en strandpromenade fra Skoleodden til Eide. Det har vært kjekt å kunne skryte over en dugnadsvillig medlemsmasse.
Vi har brukt mange penger til anleggsvirksomhet på Svartups, men vi har også renovert landkaien og promenaden på Skoleodden. Og for de som virkelig ser nøye etter har vi fornyet oss kraftig på sikkerutstyr med livbøyer, nødleidere, -markeringslys, -lensepumpe, brannslokkere og hjertestarter.

Sommeren 2015 er allerede lagt på lager og høsten er her med klargjøring for vintermodus med sjekk av bl.a. bryggefortøyninger. Det er godt at vi har et flott samarbeid med dykkerklubben. Onsdagskveldene er allerede blitt for mørke for effektivt arbeid – nå er det lørdager som gjelder med arbeidsøkter fra klokka 10 til 14.

Øyvind Krovik og Fredrik Johnsen er godt i gang med jubileumsboka som skal være klar til foreningens 50 års jubileum på ettersommeren neste år. Hvis du har et kjekt bilde eller ei god historie til boka så ikke nøl med å ta kontakt.
Vi trenger også frivillige til jubileumsfestkomiteen og leter med lys og lykt etter den som har lyst og kompetanse som festarrangør. Det må da være noen i vår forening som dette passer for?

Strømkontoen vår må fylles opp slik at regningene fra strømleverandøren kan betales i tide!
Medlemmer som har landstrøm må huske å forhåndsinnbetale sitt forventede vinterforbruk så snart som mulig. Strømstatus pr. 24/9-15 er lagt ut og jeg regner med at dere har ganske god peiling på hvor mye dere kommer til å forbruke fram neste høst.

Husk å merke strøminnbetalingen med medlemsnavn og -nummer.
Vi får ukentlig innbetalinger uten navn som vi må bruke tidkrevende detektivarbeid på for å finne ut hvem som har sendt penger til Kobbernaglens strømkonto nr. 3315.20.70956.

Medlemskapet i foreningen følger kalenderåret.
Kobbernaglen betaler årlig medlemskontingent til KNBF i februar i henhold til sitt medlemsantall ved årsskiftet hvert år.
På årsmøtet i februar er justering av kontingent/havneavgifter fast punkt.
Faktura på medlemskontingent (og eventuell havneavgift) sendes derfor ut etter årsmøtet (vanligvis i mars).
Vi ser hvert år at medlemmer ønsker å melde seg ut etter at kontingentfaktura er mottatt. Husk da på at Kobbernaglen allerede har betalt kontingent for deg til KNBF med alle fordelene det innebærer for den enkelte.
Vi ber derfor innstendig om at de som har tenkt å melde seg ut av foreningen gjør dette før nyttårsskiftet slik at foreningen slipper å betale KNBF kontingent for en som ønsker å melde seg ut.

 

Med vennlig hilsen

Knut Finn
 

Legg igjen en kommentar